Κατασκευή Ιστοσελίδων: Μοντέρνες και γρήγορες ιστοσελίδες, φιλικές στις μηχανές αναζήτησης με πολλές λειτουργικότητες και εύχρηστο διαχειριστικό για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Μοντέρνος Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας από το μηδέν, όπως τη φαντάζεστε και σύμφωνα με το ύφος της εταιρίας σας. Σας προτείνουμε συνεχώς ιδέες σχεδιασμού, σύμφωνες με τα τελευταία σχεδιαστικά πρότυπα.

Responsive Σχεδιασμός

Εντυπωσιακό responsive σχεδιαστικό που προσαρμόζεται σε όλες τις οθόνες (smartphone, tablet, laptop, pc) για να είναι η ιστοσελίδα σας mobile friendly. Τεχνολογία retina ready για υψηλή ευκρίνεια των εικόνων.

Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress, το πλέον σύγχρονο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, με το οποίο έχουν αναπτυχθεί περισσότερες από το 55% των ιστοσελίδων παγκοσμίως.

Ευχρηστία

Με το WordPress μπορείτε να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας γρήγορα και απλά. Αλλά δεν φτάνει να το διαχειρίζεστε μόνο εσείς ως διαχειριστές. Εμείς φροντίζουμε το σχεδιασμό και τη δομή, έτσι ώστε να είναι εύχρηστη η ιστοσελίδα για το κοινό σας, τους χρήστες της ιστοσελίδας σας, που είναι και το πιο σημαντικό.

Επεκτασιμότητα

Έχετε τη δυνατότητα επέκτασης της ιστοσελίδας σας με επιπλέον λειτουργίες ανά πάσα στιγμή. Εξελίξτε την ιστοσελίδα σας βήμα-βήμα με το ρυθμό ανάπτυξης που επιλέγετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έξυπνες φόρμες επικοινωνίας και να συλλέξετε όλα τα στοιχεία που θέλετε.

Ταχύτερη Φόρτωση

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας για μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων. Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες caching και το website σας φορτώνει πολύ πιο γρήγορα.

Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google). Η ιστοσελίδα αναπτύσσεται με τις καλύτερες SEO πρακτικές με σκοπό να βελτιώσουμε τη θέση της στα οργανικά αποτελέσματα της Google για τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν.

Πολυγλωσσικό

Μετατρέπουμε την ιστοσελίδα σας σε πολυγλωσσική, προσθέτοντας όσες γλώσσες επιθυμείτε. Έτσι, μπορείτε να απευθυνθείτε και σε αγορές του εξωτερικού και να αρχίσετε τις εξαγωγές!

Φιλοξενία

Φροντίζουμε για το πακέτο φιλοξενίας σας και συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στο χώρο για να πετύχουμε ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια για την ιστοσελίδα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας:


210 6201251

Στείλτε μας μήνυμα

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας μαζί με το μήνυμά σας στην φόρμα.

[contact-form-7 id="3016" title="cta_18_03_2016"]