Κατασκευή Ιστοσελίδων:

  • Μοντέρνες και γρήγορες ιστοσελίδες, φιλικές στις μηχανές αναζήτησης με πολλές λειτουργικότητες και εύχρηστο διαχειριστικό για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

 

  • Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας από το μηδέν, όπως τη φαντάζεστε και σύμφωνα με το ύφος της εταιρίας σας. Σας προτείνουμε συνεχώς ιδέες σχεδιασμού, σύμφωνες με τα τελευταία σχεδιαστικά πρότυπα.

Κατασκευή eshop - Woocommerce

Eshops σχεδιασμένα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για την μέγιστη απόδοση των πωλήσεών σας και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Responsive Σχεδιασμός

Εντυπωσιακό responsive σχεδιαστικό που προσαρμόζεται σε όλες τις οθόνες (smartphone, tablet, laptop, pc) για να είναι η ιστοσελίδα σας mobile friendly. Τεχνολογία retina ready για υψηλή ευκρίνεια των εικόνων..

WordPress

Αποτελεί πλέον σύγχρονο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, με το οποίο έχουν αναπτυχθεί περισσότερες από το 55% των ιστοσελίδων παγκοσμίως.

Εύκολη Διαχείριση

Διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας εύκολα και γρήγορα μόνοι σας. Φροντίζουμε για τον σχεδιασμό και τη δομή για μια εύχρηστη ιστοσελίδα για το κοινό σας, τους χρήστες της ιστοσελίδας σας.

Επεκτασιμότητα

Έχετε τη δυνατότητα επέκτασης της ιστοσελίδας σας με επιπλέον λειτουργίες ανά πάσα στιγμή. Εξελίξτε την ιστοσελίδα σας βήμα-βήμα με το ρυθμό ανάπτυξης που επιλέγετε.

Ταχύτερη Φόρτωση

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας για μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων. Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες caching και το website σας φορτώνει πολύ πιο γρήγορα.

Φιλικό Στις Μηχανές Αναζήτησης

Προσφέρουμε τις καλύτερες SEO πρακτικές με σκοπό να βελτιώσουμε τη θέση στα οργανικά αποτελέσματα της Google για τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν.

Πολυγλωσσικό

Μετατρέπουμε την ιστοσελίδα σας σε πολυγλωσσική, προσθέτοντας όσες γλώσσες επιθυμείτε. Απευθυνθείτε σε αγορές του εξωτερικού και αρχίστε τις εξαγωγές!

Ασφάλεια, Αξιοπιστία & Συμβατότητα

Φροντίζουμε για το πακέτο φιλοξενίας σας και συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους για να πετύχουμε ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια για την ιστοσελίδα σας.

Κατασκευή Eshop - Woocommerce

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων καθώς και την εκπαίδευση σας για την διαχείριση του. Δείτε τα χαρακτηριστικά των eshops.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας μαζί με το μήνυμα σας στην φόρμα ή καλέστε μας στο 2106201251

[contact-form-7 id=»3016″]