Γιατί να επιλέξετε την INVELOP για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας

 1. Υποστήριξη μετά την υλοποίηση του έργου

Από τα κυριότερα κομμάτια μιας ιστοσελίδας είναι η υποστήριξη μετά την παράδοσή της. Η συχνή ενημέρωση του περιεχομένου, η συντήρηση και η σωστή προώθηση αποτελούν τους κύριους παράγοντες μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας.

 1. Υλοποίηση με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα

Προτείνουμε την πιο βέλτιστη λύση για την κατασκευή eshop και ιστοσελίδας. Κύριος στόχος μας είναι η ανάπτυξη της εταιρείας σας και της εταιρικής σας εικόνας με αξιοπιστία.

 1. Συνδυασμός τεχνογνωσίας και ανθρώπινης επικοινωνίας

Στην INVELOP μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Μέσω chat, email, τηλεφώνου. Απαντάμε  σε κάθε απορία σας και σας εξηγούμε όλα τα βήματα για να αναπτυχθείτε στο χώρο του e-Business.

 1. Συνέπεια και επαγγελματισμός

Τηρούμε τους χρόνους υλοποίησης και με υπευθυνότητα φέρνουμε εις πέρας ότι μας αναθέσετε.

 1. Χρήση νέων τεχνολογιών

Responsive σχεδιασμός, mobile-friendly ιστοσελίδες, τεχνικές caching για ταχύτερη φόρτωση των σελίδων του website, πλατφόρμες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, καινοτόμες λειτουργικότητες, συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση για τις νέες τάσεις και τεχνολογίες. Χρησιμοποιούμε εργαλεία που χρησιμοποιούν πολλές ιστοσελίδες παγκοσμίως, τα οποία βέβαια είναι ελεγμένα από εμάς.

 1. Είμαστε ο συνεργάτης-πωλητής που ψάχνετε

Στην INVELOP οι σχέσεις που αναπτύσσουμε μαζί σας, είναι σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης. Είμαστε οι συνεργάτες σας για τα επόμενα βήματά σας. Θέλουμε να αναπτυχθούμε μαζί σας.

 1. Κάνουμε τις επιθυμίες σας αποτέλεσμα

Από τις πρώτες συναντήσεις μας καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας, ακούμε τις ιδέες σας και σχεδιάζουμε εξατομικευμένες λύσεις για εσάς, θέτοντας στόχους.

 1. Είπαν για εμάς

Διαβάστε τι έχουν πει οι πελάτες μας. Αν θέλετε μπορείτε να τους καλέσετε να σας πουν τη γνώμη τους για εμάς, για τη συνεργασία μας και για το τελικό αποτέλεσμα.

 1. Δείτε τα έργα μας

Σας δείχνουμε με πράξεις αυτά που σας λέμε ότι παρέχουμε. Δείτε τα δείγματα της δουλειάς μας εδώ.

 1. Projects με χρονοδιάγραμμα

Κάθε project μας παραδίδεται στον συνεργάτη-πελάτη μας στο επιθυμητό χρονικό διάστημα, που έχουμε ορίσει από την αρχή της συνεργασίας μας. Δίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς να μας ζητηθεί.

 1. Ξέρετε τι πληρώνετε

Μέσω μιας γραπτής προσφοράς σας αναλύουμε πλήρως το κόστος για κάθε ενέργεια και λειτουργικότητα που θα υλοποιήσουμε. Μελετάμε μαζί και ορίζουμε το budget για την προώθηση της ιστοσελίδας σας μέσω Google Adwords, Email Marketing, Social Media κλπ.

 1. Σας λύνουμε κάθε απορία

Στην INVELOP σας λύνουμε οποιαδήποτε απορία έχετε για τη διαδικασία και το  τρόπο ανάπτυξης της ιστοσελίδας ή του eshop σας. Σας παρέχουμε εκπαίδευση για να μπορείτε να διαχειρίζεστε και να αντιλαμβάνεστε κάθε πτυχή της εφαρμογής. Παρακολουθούμε τη πορεία σας και είμαστε συνεχώς δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

 1. Μετράμε τα αποτελέσματα

Με τη σωστή χρήση εργαλείων, όπως το Google Analytics, παρακολουθούμε τα στατιστικά στοιχεία για να μετρήσουμε και να συγκρίνουμε, με μια προηγούμενη περίοδο, την απόδοση της ιστοσελίδας. Ελέγχουμε την πρόοδο των πωλήσεων, την επισκεψιμότητα και την αποδοτικότητα της ιστοσελίδας ή του eshop. Είναι καλό να μετράμε και άλλες ενέργειες όπως για παράδειγμα, πόσες τηλεφωνικές κλήσεις ή email δεχτήκατε μετά από μια καμπάνια που διεξήχθη.

 1. Προσέχουμε τις λεπτομέρειες στη δομή και στο σχεδιασμό

Επειδή όλα τα projects μας είναι διαφορετικά και αφιερώνουμε πολύ χρόνο στη σωστή ανάπτυξη και στο σωστό σχεδιασμό της ιστοσελίδας, δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες. Η σωστή δομή και η λειτουργικότητα των projects μας παρέχουν ευκολία στη χρήση και κομψότητα.

 1. Έχουμε συνεργάτες σε όλους τους τομείς

Διαθέτουμε Δικηγόρους, Λογιστές και Συμβούλους σε θέματα αξιοποίησης χρηματοδοτικών προγραμμάτων για να σας καθοδηγήσουν και να σας καλύψουν όλα τα θέματα σχετικά με την online εικόνα σας.

 

Μη ξεχνάτε!

Η ιστοσελίδα έχει δυνατότητα μελλοντικής εξέλιξης σε νέες λειτουργικότητες!

Η ιστοσελίδα είναι στην αποκλειστική κυριότητά σας, μετά την παράδοση!