Σχετικά με εμάς

Είμαστε συμβουλευτική εταιρία στο τομέα του ηλεκτρονικού επιχειρείν και ηλεκτρονικού εμπορίου.

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση σε θέματα κατασκευής ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, της μηχανογράφησης και του διαδικτυακού μάρκετινγκ, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής.

Η INVELOP ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2014 και αναπτύσσεται δυναμικά προσφέροντας συνεχώς ποιοτικότερες υπηρεσίες στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και των πληροφοριακών συστημάτων.

Ιδρυτής της INVELOP είναι ο Δημήτρης Τσιντικίδης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Καινοτομίας και Τεχνολογίας (Master of Science in Innovation and Technology Management) από το πανεπιστήμιο του Μπαθ της Αγγλίας (University of Bath). Έχει εργαστεί στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου ως σύμβουλος τεχνολογίας και ανάπτυξης νέων υπηρεσιών (Business Development & Technology Consultant) αλλά και ως Business Development & Project Coordinator στο Τμήμα Ανάπτυξης και Τεχνολογίας της airtickets.gr. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις, εκθέσεις, σεμινάρια και συνέδρια του κλάδου, της Ελληνικής Κοινότητας WordPress και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A). Τέλος, είναι εισηγητής σεμιναρίων παρέχοντας εκπαίδευση για τη κατασκευή ιστοσελίδων, το ηλεκτρονικό επιχειρείν και το digital marketing.

invelop eshop website