Σχετικά με εμάς

Η INVELOP δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, της μηχανογράφησης και του διαδικτυακού μάρκετινγκ, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η INVELOP ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2014 και αναπτύσσεται δυναμικά προσφέροντας συνεχώς ποιοτικότερες υπηρεσίες στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και των πληροφοριακών συστημάτων.

Ιδρυτής της INVELOP είναι ο Δημήτρης Τσιντικίδης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Καινοτομίας και Τεχνολογίας (Master of Science in Innovation and Technology Management) από το πανεπιστήμιο του Μπαθ της Αγγλίας (University of Bath). Έχει εργαστεί στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου ως σύμβουλος τεχνολογίας και ανάπτυξης νέων υπηρεσιών (Business Development & Technology Consultant) αλλά και ως Business Development & Project Coordinator στο Τμήμα Ανάπτυξης και Τεχνολογίας της airtickets.gr. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις, εκθέσεις, σεμινάρια και συνέδρια του κλάδου, της Ελληνικής Κοινότητας WordPress και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A). Τέλος, είναι εισηγητής σεμιναρίων παρέχοντας εκπαίδευση για τη κατασκευή ιστοσελίδων, το ηλεκτρονικό επιχειρείν και το digital marketing.

Γιατί να επιλέξετε την INVELOP για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας
 
 

Είπαν για εμάς...

 • Η ομάδα της INVELOP συνδυάζει την τεχνογνωσία και τη συνέπεια. Η άμεση επικοινωνία και η συνεχής ενημέρωση αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά της INVELOP, τα οποία  συνετέλεσαν στην υλοποίηση της ιστοσελίδας ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις μας. Θα σας συνιστούσα την INVELOP ανεπιφύλακτα!
  Μαργαρίτα Λυκοσκούφη
  ΕΞΤΡΑ ΦΡΟΥΤΑ Α.Ε.
 • Πρόκειται για μια εταιρεία με νέους ανθρώπους, φρέσκες ιδέες και προτάσεις, άμεση ανταπόκριση και πολύ λογικές τιμές. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
 • Εμπιστεύθηκα την Invelop για την δημιουργία και λειτουργία του εταιρικού μου site. H υποστήριξη και οι προτάσεις που μου πρότειναν ήταν ό,τι πιο σύγχρονο προτάσσει η οικονομική πραγματικότητα . Οι προδιαγραφές της Invelop είναι αυστηρά επαγγελματικές με βασικό άξονα τη συνέπεια και την αρτιότητα των εργασιών.
 • "Επιλέξαμε την INVELOP για τη κατασκευή της ιστοσελίδας μας και τη βελτίωση του online εταιρικού προφίλ μας. Θέλαμε να έχουμε έναν online πωλητή. Θέλαμε μια καλή συνεργασία με μια εταιρία που να μας εμπνέει εμπιστοσύνη. Όλα αυτά τα βρήκαμε στο γραφείο της INVELOP. Ένα ακόμη θετικό στη συνεργασία μας είναι η επικοινωνία μαζί τους." Stavros Kourevelis (www.securitysystems-k.gr)
  Stavros Kourevelis
  Security Systems
 • "Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με την ομάδα της INVELOP. Η κατασκευή της ιστοσελίδας ολοκληρώθηκε εντός του προκαθορισμένου χρόνου. Έγινε λεπτομερής ενημέρωση για όλα τα θέματα που πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με τη κατασκευή της εταιρικής μας ιστοσελίδας και τις μεθόδους προσέγγισης νέων πελατών. Μετά το τέλος της κατασκευής, συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν εξηγώντας μας κάθε λεπτομέρεια για το πώς θα αξιοποιήσουμε τα εργαλεία που ανέπτυξαν για εμάς στο μέγιστο βαθμό. Θα σας συνιστούσαν την INVELOP, ανεπιφύλακτα." Aggelos Koen - (www.woolnet.gr)
 • "Η συνεργασία μας με την Invelop η οποία άρχισε περίπου πριν από ένα χρόνο για την δημιουργία του site www.dilos.com.gr ήταν και είναι σαφής. Επειδή το moto μας είναι η συνέπεια, βρήκαμε έναν συνεργάτη με τον οποίο μπορούμε να συνεννοηθούμε. Η INVELOP μας παρέχει λύσεις σε διάφορες ηλεκτρονικές εφαρμογές. Επίσης είμαστε ευχαριστημένοι διότι βλέπουμε οτι γνωρίζουν το αντικείμενο και είναι αφοσιωμένοι σε αυτό." Παυλόπουλος Διονύσιος (www.dilos.com.gr)
 • "Ύστερα από ενδελεχή μελέτη σε προσφορές για κατασκευή ιστοσελίδων κατέληξα στην εταιρία invelop που ανήκει στο Δημήτρη Τσιντικίδη όχι μόνο γιατί ήταν συμφέρουσα σε σχέση με όσα ζητούσα και με τον ανταγωνισμό αλλά και επειδή εξ αρχής με κέρδισε σαν άνθρωπος και σαν εταιρία. Από την αρχή έως σήμερα σαν εταιρία είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα όσον αφορά την κατασκευή, την υλοποίηση αλλά και ό,τι άλλο χρειαστεί η ιστοσελίδα μου (πολύ σημαντικό το after sales service που στηρίζουν απόλυτα) και τους ευχαριστώ γι' αυτό. Εταιρίες κατασκευής e-shop υπάρχουν πολλές, όμως λίγες πιστεύω μπορούν να υλοποιήσουν με τέτοια ακρίβεια και αποτελεσματικότητα τα θέλω σου και τις ιδέες σου αλλά και να σου προτείνουν τις βέλτιστες λύσεις για το e-shop σας και την ανάπτυξη της εταιρίας σας μέσω του ιστοτόπου σας. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!" Λαμπίρης Θεόδωρος - Λαμπίρης interiors (www.lampirisinteriors.gr)  
 • "Θέλαμε ένα website όμορφο, καθαρό, λειτουργικό, και, το σημαντικότερο, εύκολο στη χρήση και φιλικό προς τον επισκέπτη. Ο Δημήτρης μας έδειξε πολλές και διαφορετικές επιλογές μοτίβων, όμως εμείς χαθήκαμε μέσα στην τεράστια γκάμα τους! Το κατάλαβε αμέσως, διάλεξε εκείνος για εμάς 1-2 τύπους και μας τους παρουσίασε, απλά και κατανοητά, δειχνοντάς μας τις λειτουργίες και τις δυνατότητες καθενός και κάνοντας μια γρήγορη πρώτη προσαρμογή στις ανάγκες μας. Ετσι, το άγχος μας εξαφανίστηκε και η διαδικασία επιλογής έγινε εξαιρετικά απλή! Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η Invelop είχε ετοιμάσει την ιστοσελίδα μας, και μας κάλεσε να τη δούμε. Εντυπωσιαστήκαμε από το αποτέλεσμα, και κυρίως από το πως είχαν καταλάβει ακριβώς αυτό που θέλαμε μόνο από τις 2-3 κουβέντες που είχαμε κάνει! Ευχαριστούμε πολύ το Δημήτρη και όλη την ομάδα της Invelop και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους ξανά για τα επόμενα projects μας!"
  Εξέλιξις - Κέντρο Ψυχολογίας
 • Η εμπειρία μου από τη συνεργασία με την INVELOP υπήρξε εξαιρετική! Ο Δημήτρης Τσιντικίδης κατανόησε αμέσως τις ανάγκες της επιχείρησης κι ανταποκρίθηκε με ταχύτητα, συνέπεια κι άριστα αποτελέσματα. Τόσο η δουλειά του στην ιστοσελίδα μας όσο και στο e-school που μας έφτιαξε, βοήθησαν πολύ την εικόνα και τη λειτουργία του σχολείου μας. Πολύ σημαντικό συστατικό για την επιτυχία της συνεργασίας μας ήταν το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημήτρη και η άμεση λύση σε κάθε νέα ανάγκη που προέκυπτε. Ο συνδυασμός τεχνογνωσίας και ανθρώπινης επικοινωνίας είναι αυτά που με εντυπωσίασαν στην INVELOP και που κατά τη γνώμη μου και εμπειρία μου, την ξεχωρίζουν από άλλες εταιρίες του ίδιου πεδίου.
  Maria Davou
  Glossomatheia
 • «Dimitris is a highly skilled professional with an eye for detail and a drive to deliver on time and on budget. I highly recommend his services to everybody!!!»
  Apostolos Tegopoulos
  Beyond Business Enterprises
 • Ο Δημήτρης είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας, με πολλές γνώσεις, διάθεση και υπομονή. Είναι πολύ σχολαστικός και δεν σταματάει αν δεν έρθει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα πάντα μέσα στον επιθυμητό χρόνο και στο σωστό budget. Η συνεργασία μας συνεχίζεται
  Apostolos Tegopoulos
  Beyond Business Enterprises
 • Η ομάδα της Invelop άκουσε με προσοχή τις ανάγκες της επιχείρησής μας, πρότεινε και υλοποίησε τις πιο κατάλληλες λύσεις. Όμως, πέρα από την υλοποίηση, το σπουδαιότερο είναι ότι μας βοήθησε να κατανοήσουμε τη σημασία της διαδικασίας και να επιμορφωθούμε σχετικά με τις ανάγκες μιας online επιχείρησης και τα διαθέσιμα εργαλεία που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Με την Invelop είμαστε σίγουροι ότι έχουμε βρει τον έμπιστο συνεργάτη που θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε και τα μελλοντικά μας σχέδια.
  Diskaverins
  Diskaverins
 • Η ομάδα της INVELOP εργάστηκε με έμφαση στη λεπτομέρεια, εξηγώντας και αναλύοντας με ακρίβεια κάθε βήμα του έργου.

  Αυτό με βοήθησε να κατανοήσω περισσότερα θέματα ώστε να διαχειρίζομαι καλύτερα την ιστοσελίδα μου. Όποτε χρειάζομαι βοήθεια έχω την υποστήριξή τους.

  Ευχαριστώ.

  MSFASHION
  MSFASHION
 • Η INVELOP κατανόησε ακριβώς τις ανάγκες της επιχείρησής μου. Μου πρότεινε την κατασκευή ιστοσελίδας με πλήρη κατάλογο των προϊόντων μου. Υλοποίησε το έργο με μεγάλη συνέπεια και επαγγελματικότητα. Ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη φωτογράφιση των προϊόντων και την προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η επιχείρησή μου γνώρισε σημαντική ανάπτυξη μέσω της online εικόνας της. Συνεχίζουμε την άψογη συνεργασία μας, καθώς στην INVELOP εμπιστεύομαι την φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας μου με συνεχή ανανέωση του περιεχομένου της.

  thimeli.gr
  thimeli.gr, Λιανική Πώληση Γυναικείων Ενδυμάτων