Η INVELOP Skills διοργανώνει Νέο Σεμινάριο Facebook Marketing.

Στο Σεμινάριο θα εστιάσουμε αρχικά στη δημιουργία σελίδων (Facebook Page). Θα δούμε βήμα προς βήμα τη δημιουργία, τις ρυθμίσεις και την παραμετροποίηση μιας σελίδας στο Facebook. Θα αναλύσουμε βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης της σελίδας, των δημοσιεύσεων και της επικοινωνίας με το κοινό. Επίσης, θα παρουσιάσουμε την πλατφόρμα διαχείρισης διαφημίσεων του Facebook, κατανοώντας όλες τις λειτουργίες και επιλογές που διαθέτει. Τέλος, θα συζητήσουμε σχετικά με επιτυχημένα παραδείγματα.

Σεμινάριο Facebook Marketing

Facebook: Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο

To Facebook είναι το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στο κόσμο με πάνω από 1 δισεκατομμύριο άτομα να το χρησιμοποιούν. Στο Facebook υπάρχουν πάνω από 60 εκατομμύρια ενεργές επαγγελματικές σελίδες. Στην Ελλάδα, υπάρχουν περίπου 5 εκατομμύρια χρήστες και περίπου τα 3 εκατομμύρια το χρησιμοποιούν από κινητό.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, διαφημιστές, άτομα από το χώρο του μάρκετινγκ, επιχειρήσεις, φοιτητές και ιδιώτες  που επιθυμούν να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο δημιουργώντας μια σελίδα στο facebook και αξιοποιώντας όλες τις λειτουργίες και δυνατότητές του.

Δείτε τις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου και κάντε την κράτηση σας εδώ.

Έναρξη Σεμιναρίου: Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 19:00 – 22:00

Διάρκεια: 3 ώρες

Τόπος Διεξαγωγής Σεμιναρίου:

INVELOP Skills

Αθανασίου Διάκου 36 14671, στο Κέντρο της Νέας Ερυθραίας

τηλ.: +30 210 6201251

e-mail: info@invelopskills.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.